menu
lightspeed ecommerce

Webshop Vakbeurs op 3 en 4 mei van start in België

Ons land is weer een ecommerce-event rijker. Op 3 en 4 mei zal de Webshop Vakbeurs voor de allereerste keer in België worden georganiseerd. Grote namen als Bol.com, CCV, Comeos, DPD, GLS, KBC en SafeShops zijn aanwezig. En Ecommerce News België is er ook bij, zien we jou daar ook?

De Webshop Vakbeurs speelt in op de ontwikkeling van online verkopen. Want die ontwikkeling is zeker gaande. Eerder deze maand werd duidelijk dat de ecommerce in België weer verder was gegroeid en vorig jaar 9,1 miljard euro waard was.

Een beurs is een ideaal moment om even bij te praten met mensen uit het vak, maar ook om nieuwe kennis en ervaringen op te doen en om interessante bedrijven te ontmoeten. De Webshop Vakbeurs biedt op diverse manieren oplossingen die webwinkeliers nodig hebben om succes te krijgen én te behouden.

3000 bezoekers, 60 exposanten, 45 lezingen

Zo is er tijdens de twee dagen niet alleen een grote beurs waar je in contact komt met allerlei ecommerce-bedrijven, maar is er ook volop ruimte voor een lezingenprogramma dat voor bezoekers gratis toegankelijk is. Er worden zo’n 3000 bezoekers verwacht en 60 exposanten zullen hun product, dienst of expertise delen. En er zijn tal van lezingen, in drie verschillende zalen gehouden door experts van bedrijven als Coolblue, Centralpoint, Dynalogic, Google, SafeShops en Vente-Exclusive.com. Het volledige programma staat inmiddels online.

Of je nu wilt starten met een online shop (naast je stenen winkel) of gewoon je online kanaal verder wilt optimaliseren, de Webshop Vakbeurs is er voor alle soorten webwinkeliers. En aanmelden als bezoeker is gratis!

 

Tags

Reacties