lightspeed ecommerce

Vente-Exclusive.com beste webwinkel van België

Vente-Exclusive.com beste webwinkel van België

Vente-Exclusive.com heeft gisteravond de BeCommerce Overall Award gewonnen en mag zich dus een jaar lang de beste Belgische online winkel noemen. Ook zal het België vertegenwoordigen tijdens de Europese E-Commerce Awards die eind mei worden uitgereikt in Barcelona.

In het bijzijn van meer dan driehonderd ecommerce-professionals werden gisteren, voor de elfde keer alweer, de BeCommerce Awards uitgereikt. De prijzen worden toegekend door branche-organisatie BeCommerce aan de beste webwinkels van ons land. Zo’n 135 webwinkels hadden zich ingeschreven en in totaal werden er 21 prijzen vergeven. De winnaars van zeven awards werden gekozen door een jury onder leiding van de Nederlandse ondernemer Durk Jan de Bruin. De rest van de winnaars werd door het publiek gekozen.

De BeCommerce Jury Awards

Livingdesign, een webshop met betaalbare designmeubels, ging naar huis met de Start-Up Starter Award, terwijl Travelbird de Mobile Award ging voor haar mobiele interface. Sellerie-Online werd beloond met de Cross Border Award, terwijl de Starters Award ging naar online apotheek Viata. Ten slotte gingen de Omni-channel Award en de Green Award naar respectievelijk Decathlon en Sodadtream.

De BeCommerce Publieksprijzen

Naast de juryprijzen waren er dus ook publieksprijzen. Meer dan 35.000 consumenten brachten hun stem uit op hun favoriete webshop in dertien verschillende categorieën. Dit zijn de winnaars van 2016:

Auto & Toebehoren: Datona
Voeding: wijnvoordeel.be
Elektronica: 123inkt.be
Huis, Tuin & Dier: Smartphoto
Kleding & Toebehoren: Maison Lab
Multimedia: ReplaceDirect
Ontspanning & Vrije tijd: Outspot
Reizen: Weekendesk
Financiële producten: Belfius
Telecom: Proximus
Schoonheid & Gezondheid: Rosette la Vedette
Online tickets: Nationale Loterij
Schoenen: Sarenza

Gerelateerde berichten