menu
lightspeed ecommerce

PayPal lanceert PassPort-tool in België

PayPal lanceert PassPort-tool in België

PayPal heeft haar gratis winkelierstool PassPort gelanceerd in ons land. Deze website was al actief in een aantal andere Europese landen, maar nu is er ook gerichte informatie voor Belgische webshops. Met de site wordt gepoogd winkeliers te helpen met hun internationale verkopen en het optimaliseren van hun omzet. Winkeliers leren met PassPort meer over andere seizoenspieken, consumentengedrag en andere trends.

Nadat de site in Europe al in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland en Oostenwijk was gelanceerd, is het nu de beurt aan België. De lancering van de tool werd vorige week door PayPal aangekondigd tijdens het Cross-Border Summit van BeCommerce.

PassPort is specifiek gericht op kleinere bedrijven die graag de gang naar het buitenland willen maken, maar daarvoor wellicht niet over alle kennis beschikken. De PayPal-site biedt daarom informatie over tijdelijke pieken in verkoop zoals vakanties en evenementen, culturele gewoonten, taboes en trends, verzending- en distributieinformatie, wisselkoersen en douaneprocedures.

Toon meer

Tags

Reacties