lightspeed ecommerce

Partners

Ecommerce News is een uitgave van Zietuwel.nl. Als organisatie werken we met een eigen, onafhankelijke redactie. We staan erom bekend dat we onze mening (positief of negatief) niet onder stoelen of banken steken, een standaard persbericht zul je bij ons dus niet snel vinden. Het heeft dan ook weinig zin om te vragen of we eenmalig een gastartikel willen plaatsen of waarom we je persbericht niet klakkeloos hebben overgenomen. Dat betekent echter niet dat we helemaal niet samenwerken met andere partijen. Met name op het gebied van kennisdeling werken we graag samen met diverse partijen en staan we zeker open voor nieuwe samenwerkingen.

Ook al proberen wij een zo compleet mogelijke informatiebron te zijn voor webwinkeliers, er zijn ook genoeg andere websites die handige info bieden:

BeCommerce
BeCommerce is een van de grootste webshopkeurmerken van België. Deze website is zeker het bezoeken waard voor meer informatie over juridische zaken alsmede voor ontwikkelingen van de ecommerce zelf.

Morris Marketing
Morris is een nieuw weblog van een webwinkelier die zijn eigen ervaringen deelt en ontwikkelingen uit de branche verslaat. Momenteel is Morris op zoek naar gastauteurs, dus als je zelf jouw ervaringen als internetondernemer wilt delen is dit je kans!

Bloovi
Bloovi is een snel groeiend platform voor de digitale sector. Van webbureaus, online-communicatiebureaus, ecommerce- en online bedrijven tot startups.