Lightspeed

Kringshop.be brengt kringloopwinkels online

Kringshop.be brengt kringloopwinkels online

Kringshop.be is de naam van een nieuwe website waarop alle 37 kringloopwinkels uit Vlaanderen zich hebben verenigd. Een deel van het aanbod is ook via de webshop verkrijgbaar. Het gaat hierbij met name om huisraad, decoratieartikelen, sport- en spelartikelen en textiel.

De webshop is sinds vandaag actief en is een initiatief van Kringwinkel Hageland. Deze online pionier onder de kringwinkels is al twee jaar actief met het uitbouwen van een webshop en stelde haar platform open voor andere kringloopwinkels.

Kringshop.be verkoopt niet alleen tweedehandsspullen online, maar wil met de webshop ook jobs creëren voor mensen die minder kansen hebben op de arbeidsmarkt. “Sommige van onze medewerkers kunnen het fysieke werk in een winkel of een magazijn niet blijven volhouden. Voor hen is een administratief traject binnen de onlineverkoop een mooie oplossing”, zo zegt Yana Pulinckx van Kringwinkel Hageland.

Met de webshop wil het ook jobs creëren voor mensen met minder kansen op de arbeidsmarkt.

Verzending via Bpost of afhalen bij kringloopwinkel

Klanten kunnen ervoor kiezen om hun online bestellingen te laten verzenden via Bpost of om het op te halen in de desbetreffende Kringwinkel.

Gerelateerde berichten