lightspeed ecommerce

Dit zijn de genomineerden voor de BeCommerce Awards 2017

Dit zijn de genomineerden voor de BeCommerce Awards 2017

BeCommerce heeft de namen bekendgemaakt van de ecommerce-bedrijven die volgende maand strijden om één van de acht BeCommerce Awards. Dit prijzenfestijn wordt binnenkort alweer voor de elfde keer georganiseerd en uit de 139 aanmeldingen heeft de jury nu 23 kandidaten geselecteerd.

Onder leiding van de Nederlandse ondernemer Durk Jan de Bruin, de oprichter van Startpagina.nl, beoordeelde een vakjury de vele inzendingen. Op basis van diverse, van te voren vastgelegde criteria, kon de jury uiteindelijk een mooie keuze maken. Er zijn nu 23 ecommerce-bedrijven die kan maken op één van de acht vakprijzen, maar daarnaast zijn er ook webshops die één van de 13 verschillende publieksawards kunnen winnen.

De genomineerden voor BeCommerce Awards 2017
Dit zijn de webwinkels die kans maken op één van de acht vakprijzen van de BeCommerce Awards, verdeeld per categorie:

Beste startende webwinkel

Lid-shop.be
Weba

Beste start-upwebwinkel

TagCity
Maison Lab
Codepromotion

Beste mobiele webwinkel

Pizza.be – Takeaway.com
Belfius
KBC

Beste crossborder-webwinkel

Samsonite
Travelbird
Maison Lab

Meest milieuvriendelijke webwinkel

Kudzu
Replace Direct
Ici Paris XL

Beste omnichannel-webwinkel

Brantano
KBC
AS Adventure

Beste innovatieve webwinkelleverancier

Post NL
Inoopa
VE Interactive

Beste B2B webwinkel van België

Drukzo
Central Point
Datona

Beste webwinkel van België

Naast deze acht vakprijzen kunnen consumenten ook een aantal winnaars uitkiezen. In de categorieën auto & toebehoren, consumentenelektronica, huis, tuin & dier, kleding & toebehoren, schoenen, multimedia, ontspanning & vrije tijd, reizen, schoonheid & gezondheid, tickets, financiële diensten & verzekering, telecom en voeding brengen zij hun stem uit.

De webwinkel die de beste resultaten haalt voor de publieksprijs en de vakjuryprijs, wordt uitgeroepen tot Beste webwinkel van België. Dit ecommerce-bedrijf zal vervolgens ons land vertegenwoordigen bij de Europese E-Commerce Awards, die worden uitgereikt tijdens de Global E-Commerce Summit in Barcelona, dat plaatsvindt van 12 tot en met 14 juni.

Gerelateerde berichten