Ecommerce evenementen

Aankomend

Wat
Wacht…Wat?!
Wanneer?
Waar

SafeShops Award is de eerste award-uitreiking van de Belgische ecommerce-organisatie SafeShops, waarbij consumenten de jury vormen.

23 maart
Lint,

Logistiek en E-commerce is een seminar georganiseerd door Business Meets IT, dat regelmatig evenementen organiseert rond IT-gerelateerde onderwerpen.

28 maart
Antwerpen,

BeCommerce B2B Summit is een nieuw evenement van brancheorganisatie BeCommerce dat plaatsvindt op 26 april 2017.

26 april
,

BeCommerce Mobile Summit staat op 22 september stil bij mobile commerce. Dit jaar weer veel bezoekers, nieuwe innovaties, interessante cases en de nieuwste cijfers.

22 september
Diepenbeek,

eTradeSummit is een ecommerce-evenement van SafeShops. Op 27 september staat het stil bij de vraag hoe je als ecommerce-ondernemer of -manager succes kunt boeken met je webwinkel.

27 september
Antwerpen,

Dag van de Webshop is niet één dag, maar drie dagen vol kortingen van allerlei aangesloten Belgische webshops.

03 november tot
05 november
Heel België,

Business Meets IT organiseert op woensdag 16 november een gratis bij te wonen seminar over Business Continuity & Security, met als thema ‘wat als…?’.

16 november
Antwerpen,

BeCommerce Cross-Border Summit is een evenement van de Belgische ecommerce-vereniging BeCommerce en staat op 17 november stil bij cross-border ecommerce.

17 november
Diepenbeek,

Op 1 december vindt de allereerste uitreiking van de Twinkle Awards plaats. Dit event is in het leven geroepen door de redactie van Twinkle België, in een poging om de ecommerce-industrie in België op een positieve manier te belichten.

01 december
Antwerpen,

‘Het geheim van een succesvolle webshop’ is een seminar dat wordt gehouden in samenwerking met Twinkle België.

07 december
Antwerpen,

Omnichannel Congress 2017 is een event van RetailDetail en gaat, zoals de naam al doet vermoeden, volledig over omnichannel.

02 februari
Antwerpen,

E-Commerce Xpo Liège is de Waalse editie van de E-Commerce Xpo die sinds 2014 in Kortrijk wordt gehouden. (Programma wordt op 15 februari bekendgemaakt)

27 maart tot
28 maart
Luik,

De Webshop Vakbeurs speelt in op de ontwikkeling van online verkopen en biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor beginnend én blijvend ecommerce-succes.

03 mei tot
04 mei
Mechelen,

De BeCommerce Awards gaan dit jaar hun twaalfde editie in. Op 18 mei worden de felbegeerde ecommerce-prijzen uitgereikt in het Koloniënpaleis in Tervuren.

18 mei
Tervuren,

E-Commerce Xpo Kortrijk is een grootschalig ecommerce-evenement van Xpo Kortrijk in samenwerking met Unizo, de unie van zelfstandige ondernemers.

06 november tot
07 november
Kortrijk,

Mis je een evenement? Mail ons!