Ecommerce News
menu
Lightspeed

Delvaux opent webshop

Delvaux opent webshop

Delvaux start met ecommerce. Het Belgische tassenmerk is vandaag eindelijk begonnen met de online verkoop van haar tassen. Dit doet het via haar eigen website Delvaux.com.

Wie nu de website opent, krijgt eerst een pop-up te zien waarin staat dat alle Europese winkels van Delvaux en de vestiging in New York sinds 16 maart voor onbepaalde duur zijn gesloten. De lancering van haar webshop komt dus als geroepen.

21 tassen online te koop bij Delvaux

In de “officiële Delvaux e-boutique” kunnen consumenten op dit moment 21 tassen online bestellen.

Webshop-plannen bestonden al vóór coronacrisis

In gesprek met Fashion Network vertelde CEO Marco Probst dat de plannen voor de lancering van een eigen webwinkel al vóór de coronacrisis op tafel lagen. Wel is het zo dat door het virus de behoefte aan een eigen webshop nog dwingender is geworden.

Sinds vorige maand is Delvaux ook online aanwezig in China, alwaar het in samenwerking met JD.com een online platform heeft gelanceerd.

Oudste lederwarenhuis ter wereld

Delvaux is het oudste lederwarenhuis ter wereld en werd al in 1829 opgericht. Pas enkele jaren geleden, in 2014 om precies te zijn, ging het merk voor het eerst over de grens met een eigen winkel. Maar door de uitbraak van het coronavirus zijn alle vestigingen nu dus gesloten.

Tags

Reacties