menu

Coolblue verlengt cutoff-tijd op zondag naar 23:59

Coolblue verlengt cutoff-tijd op zondag naar 23:59

Coolblue heeft in België de cutoff-tijd op zondag verlengd. Konden klanten tot voor kort nog tot acht uur ’s avonds bestellen om hun pakketje de volgende dag in huis te hebben, sinds gisteren is die deadline verschoven naar 23:59.

In haar thuisland bood Coolblue haar klanten al langer de mogelijkheid om op zondag ’s avonds laat nog iets te bestellen en het de volgende dag in huis te krijgen. In België kon dit echter alleen op maandag tot en met zaterdag.

Sinds gisteravond geldt de cutoff-tijd van 23:59, de tijd waarop de webwinkel nog bestellingen verwerkt voor de volgende dag, voor de gehele week. “In Nederland konden klanten op zondag al tot middernacht bestellen en dat bevalt onze fans daar heel goed. Zondagavond blijkt namelijk een avond waarop veel mensen nog even online gaan om een gewenst product te bestellen. Vandaar dat wij deze ruimere bestelmogelijkheid nu ook in België introduceren”, zo legt Matthias De Clercq, manager van Coolblue België, de wijziging uit.

Coolblue: beste webwinkel van Nederland

Coolblue wordt alom geroemd om haar klantenservice, iets waar ze veel tijd en moeite in steken. Hun slogan luidt dan ook “alles voor een glimlach”. Vorige week won Coolblue in Nederland de prestigieuze Shopping Award (voorheen: Thuiswinkel Award) voor beste webwinkel, een prijs die ze nu voor de vierde keer in vijf jaar tijd hebben gewonnen. Ook ging de omnichannel-speler naar huis met een prijs in de categorie ‘consumentenelektronica’ en kreeg het de publieksprijs voor beste shop in de categorie ‘elektronica en telecom’.

Tags

Reacties