menu
decta

Bol.com introduceert avondbezorging en Select in België

Bol.com introduceert avondbezorging en Select in België

Bol.com gaat in ons land vanaf deze week ook pakketjes in de avonduren bezorgen. Tussen zes en tien uur ’s avonds kunnen klanten van deze Nederlandse webwinkels voortaan ook de bezorging van hun bestelling verwachten. Daarnaast introduceert Bol.com ook het Select-abonnement, waarmee de verzendkosten afgekocht kunnen worden.

De geïntroduceerde avondbezorging kost natuurlijk wel wat. Zo betalen klanten van Bol.com 2,49 euro om hun pakketjes in de avonduren bezorgd te krijgen. Consumenten die denken hier een aantal keer per jaar gebruik van te maken, doen er goed aan om voor Select te kiezen, de bezorgabonnementsdienst die de Ahold-dochter eerder dit jaar ook al in Nederland had geïntroduceerd.

Vooralsnog alleen in groot deel Vlaanderen

Voor 10 euro per jaar vallen alle verzendkosten weg. Avondbezorging kost dan niks extra’s, maar ook voor bestellingen van minder dan twintig euro hoeft de klant niet langer te betalen voor verzending.  Overigens geldt de aangekondigde avondbezorging vooralsnog alleen in een groot deel van Vlaanderen: Antwerpen, Oost-Vlaanderen en rond Brussel. Deze vorm van bezorging geldt ook alleen op alle ruim 300.000 Select-artikelen.

‘Meer keuze en controle over bezorging’

“De afgelopen jaren hebben we er alles aan gedaan om onze Belgische klanten nog meer keuze en daarmee controle te geven over de bezorging van pakketjes”, zo zegt Kiki Lauwers, directeur België bij Bol.com. “Toch merken we dat bijkomende verzendkosten weleens een drempel vormen om online te kopen. Die drempel nemen we nu zo goed mogelijk weg met de introductie van het Select-lidmaatschap. We bieden zo maximale keuze, gemak en snelheid tegen minimale kosten.”

Tags

Reacties